Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Szavazás

 Sziasztok!

Mivel befejeztem a Mit hozhat még a sors? c. történetem - heti egy friss várható - , szeretném tudni, Titeket melyik másik történetem érdekel, melyiket kezdjem el írni. A lehetőségek:

A Mit hozhat még a sors? folytatása: igaz, címe még nincs. Sam és Sirius életét mutatja be pár év ugrással, de ugyanolyan eseményteljes lesz, mint az első rész.

You again: Michelle Potter James Potter unokahúga válása után Londonba költözik. Megismeri James haverjait, és Sirius ráhajt. Michelle elutasítja. Hogy miért? A történetben kiderül!

Tűzszivárvány: Emma Remus húga. Különböző kapcsolatok kötik a Tekergőkhöz, ám mindegyik megváltozik, amikor beleszeret egyikükbe. Sosem kívánt és átélt érzések kerítik hatalmába, aztán minden összeomlik. Kimászik a slamasztikából, vagy maga alá gyűri a veszteség?

My life: A történet a varázsvilágban játszódik, trilógiára tervezem. Sam Smiths életét kísérhetjük végig a Roxforttól a Végső Küzdelemig. Szerelem, nem várt fordulatok és nagy megbocsájtások jellemzik a sztorit!

Be butterfly: Natalie Wilson egy árva lány, akinek négy évnyi árvaházi élet után megtalálják az apját. Oda költözik, de züllött életmódja miatt a környezetében lévő emberek nem kedvelik. Többször visszaszökik az árvaházba, de legutoljára megbüntetik érte. Elfogadja-e új életét, vagy a bántalmazások ellenére kitart árvaházi barátai mellett?

Make.Believe: Zora egy tinédzser lány, akit teherbe ejt a barátja, aki a háta mögött megcsalja. Épp akkor derül ki a megcsalás, amikor a terhesség. Hogy dönt Zora?

Magis is me: ismét egy varázsvilágban játszódó történet. Van egy jóslat. Egy lányról szól, aki maga a mágia. Voldemort magának akarja tudni, de Dumbledore elrejti a lányt. A lány közben szerelmes lesz, de nem akarja szerelmét bajba sodorni. Voldemort rájön, hol bújkál a lány, el is kapja. Viszonylag könnyen betöri, és maga mellé állítja, ezzel biztosítva van, hogy ő nyeri a háborút. Ám valaki meg tudja változtatni a lány gondolatait. Sikerül neki, vagy a világ pusztulásra van ítélve?

Ikrek, mégis ellentétek: a cím nem végleges. Egy ikerpárról van szó. Teljes ellentétei egymásnak. A lány Griffendéles, a fiú Mardekáros. A lány a jó oldalon harcol, a fiú a rosszon. Aztán egy jóslat mindent megváltoztat. A köztük lévő kapocs egyre nagyobb terhet rak rájuk, amit a lány nem tud elviselni. Mit tesznek, hogy véget vessenek a közelgő háborúnak?

 

Kérlek, szavazzatok!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

odettnagy94@citromail.hu

(Odette, 2012.01.21 22:59)

értelműen Mit hozhat még a sors folytatás!!!:) illetve a my life és a make believe is jol hangzik :D de egyértelműen mit hozhat még a sors ... imádtam:)

:D

(Angel, 2012.01.04 22:02)

A Mit hozhat még a sors? folytatása.Mindenkeppen azt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anni0342@gmail.com

(Annika, 2011.11.05 23:24)

Háát.. szerintem a Mit hozhat még a sors?folytatása legyen! Nekem az nagyon tetszik, és bármikor tudnám olvasni! De amúgy még tetszik a My life is!

:))

(BB, 2011.11.02 12:08)

Mit hozhat még a sors.?folytatása, My life, Ikrek mégis ellentétek:))minnél hamarabb ha lehet.!XD

Szavazás

(Bogi:)), 2011.11.02 09:07)

Szerinte vagy a Mit hozhat még a sors-ot folytasd, vagy a My life-ot írd.!:))Mindenképpen olyat amiben szerepel Sam (lehetőleg főszereplőként) :DD

.

(Lil, 2011.10.18 18:48)

A Mit hozhat még a sors? folytatása,Make.Believe,Ikrek mégis ellentétek,You again,My life,Be butterfly,Tűzszivárvány,Magis is me.
Asszem én ebben a sorrendben olvasnám szívesen ,de bármi lesz a sorrend én szívesen olvasom úgy is.:)

evetke0427@hotmail.com

(rosie potter, 2011.10.16 15:40)

My life, Be butterfly, Ikrek,mégis ellentétek, Tűzszivárvány, A Mit hozhat még a sors? folytatása, Make.Believe, Be butterfly, Magic is me, Be butterfly
Azt hiszem ez lenne az én érdeklődési sorrendem:D

rb222@citromail.hu

(RB:), 2011.10.15 20:56)

Sztem a My life lenne a legizgibb:) mert az varázslós :D

tigris0903@freemail.hu

(Yumikó, 2011.10.15 10:40)

Az Ikrek, mégis ellentétek. kíváncsi vagyok rá xD Amúgy szerintem jöhetnek sorba;)

Re: tigris0903@freemail.hu

(Samy, 2011.10.15 10:52)

légy oly szíves, tegyed sorrendbe tetszésed szerint!

Re: Re: tigris0903@freemail.hu

(Yumikó, 2011.10.15 10:57)

Ikrek, mégis ellentétek; Magis is me; Make.Belive; Be Butterfly; My life; Tűzszivárvány; You again... Ilyen sorrendbexD

 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>