Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

30. fejezet - Esküvő

2011.10.22

 Másnap délben épp a sporttáskámba pakoltam, amikor Sirius beállított hozzám.

- Szia kicsim. Kész vagy? - adott egy csókot az arcomra.
- Nem igazán. Még kell pár cucc - szaladtam a füribe, aztán a legfontosabb dolgaimmal együtt jöttem ki onnan.
- Akkor kérdezek. Meleg ruha?
- Van.
- Fürdőruha?
- Minek nekem oda fürdőruha? - kérdeztem értetlenül.
- Hidd el, kelleni fog - mondta párom, mire még mindig értetlenül, de bementem a gardróbba, és kivittem a kétrészes bikinim.
- Vastag zoknit hozz.
- Azt tettem el.
- A többi mellékes. Akkor indulhatunk? - mosolygott rám Sirius. Mindent még egyszer átgondoltam, majd bólintottam. Összehúztam a bőröndöm zipzárját, majd Sirius levitte, egészen ki a kocsihoz. Addig felvettem a bokacsizmám, meg egy lábszárvédőt - amit Lilytől kaptam -, a kabátomból kivettem a Remustól kapott garnitúrát, felvettem a szövetkabátom, majd apáéktól elköszönve kimentem a kocsihoz, majd elindultunk.
- Hol is van ez a ház? - érdeklődtem úgy fél órával indulás után.
- Stroudban.
- Na meg egyébként is, mesélj róla.
- A ház Alphard bácsikámé, és szívesen kölcsönadta pár napra. Tetszeni fog.
- Igen, megnyerő volt róla a kép.
Ezek után még két óra autózás követett. Mit ne mondjak, nem hittem volna, hogy ilyen messzire megyünk. Aztán amikor Sirius leállította a kocsit, és kinéztem az ablakon, leesett az állam. Élőben sokkal jobban nézett ki a ház, mint képen. Modern épület volt, az egész egy nagy kocka, és lapos tető fedte. Kiszálltam a kocsiból, majd segítettem kivenni a csomagokat. Amíg a ház felé lépkedtünk, Sirius a kulcscsomóért turkált a táskájában, végül győzedelmeskedve rántotta ki onnan. Kinyitotta az ajtót, majd előre tessékelt. Egy hatalmas, egybenyitott térbe léptünk. Rögtön az ajtó mellett balra konyha foglalt helyet, szemben vele munkapult, aminek másik oldalánál bárszékek álltak. Ezek mellett egy nagyobb étkezőasztal foglalt helyet, ami azt a célt is szolgálta, hogy elválassza egymástól a nappalit és a konyhát. A nappali teljesen modernizálva volt, az egész szint fekete-fehér színösszeállításban pompázott, kivéve a padlót, amit világosbarna hajópadló fedett. Az ajtóval szemben egy lépcső volt, jobbra pedig egy kétszárnyas, tejüveges ajtó. Amint itt kibámészkodtam magam, levettem a csizmám és a kabátom, amit a munkapultra terítettem, majd benyitottam a kétszárnyas ajtón, és nem hittem a szememnek. Egy beltéri medence volt benne, ami egész hosszú volt, előtte napágyak feküdtek. Nem is ezen csodálkoztam, hanem a szemben lévő falon, ami tetőtől talpig tiszta üveg volt, így rá lehetett látni a tóra, így gyorsan oda is szaladtam, és rettenetesen tetszett a látvány. Visszafelé beledugtam a kezem a vízbe, és meglepődve vettem észre, hogy egész kellemes volt a hőmérséklete. Miután még egyszer körbejárattam a szemem a szobán, kimentem, majd a lépcsőn baktattam felfelé, ami puha szőnyeggel volt borítva. Fenn jobbra és balra is egy-egy ajtó nyílt, és egy kiszámolós játék után a baloldali szobába nyitottam be elsőként. Ez amolyan még-nem-döntöttem-el-mi-legyen-itt szoba volt, úgyhogy ki is mentem és a jobboldali szobába léptem be. Itt is teljesen ledöbbentem. A szoba uralkodó színe a barna, rögtön az ajtó mellett jobbra sima fal, amin egy újabb ajtó helyezkedett el úgy közép tájt. Szemben az ajtóval egy szekrénysor állt, ami előtt elhúzható paraván várta, hogy használják. A paraván mellett újabb fal húzódott, de nem végig a szobán, egy olyan másfél méteres darabon mintegy átjáró funkcionált, így oda is besétáltam. A fal másik oldalán egy hatalmas franciaágy feküdt, mindkét oldalán egy-egy éjjeliszekrénnyel. Mint lenn, itt is az ággyal szembeni falat teljesen üveg borította, és pont, mint a medencénél, innen is a tóra lehetett látni. Visszamenve bementem a szekrénysor melletti ajtón, ami egy hatalmas fürdőszobát rejtett. Baloldalon egy vécé és egy zuhanykabin állt, na meg persze mosdó és egy tükrös szekrény, jobb oldalt viszont padlóba süllyesztett kád feküdt, ami akkora volt, hogy szerintem hárman is belefértünk volna. Lementem a földszintre, ahol Sirius a nappaliban üldögélt.
- Na, körbenéztél? - kérdezte, amíg leültem mellé.
- Aha. Állati ez a ház. Honnan szerválta a bácsikád?
- Valami haverjáé volt a telek, ő meg beépítette.
- Jól tette. Lehet, hogy elkérem az építész számát, mert nagyon tetszik. Biztos nem volt olcsó mulatság - néztem újra körbe. - Az mi? - mutattam egy újabb ajtóra, ami a lépcső mögött helyezkedett el.
- Egy kisebb füri van ott - válaszolt párom.
- Nem azért kérdezem, de ez azt jelenti, hogy nekem kell főznöm? - böktem az állammal a konyha felé.
- Hát, rendelhetünk is vacsit, de ha nagyon főzni akarsz, megoldjuk. A néni, aki néha ránéz a házra, meg pár havonta kitakarítja, azt üzente, hogy feltöltötte a hűtőt meg a szekrényeket, de a közelben van egy szupermarket, ha kéne valami. Amúgy, ha nem akarsz főzni, akkor majd főzök én.
- Inkább rendeljünk - vágtam rá.
- Ezt úgy értsem, hogy nem tudok főzni? - nézett rám szúrós szemekkel párom.
- Igen - válaszoltam, mire megbökte a derekam.
- Nem is igaz. Tükörtojást például tudok készíteni.
- Vagyis a következő három napban tükörtojáson élnék? Mert lásd be szivi, mást nem igazán tudsz csinálni - paskoltam meg az arcát.
- De tudok - pattant fel mellőlem, majd a konyhában kezdett tevékenykedni, öt perccel később pedig két bögrével a kezében tért vissza. Az egyiket a kezembe nyomta, majd belenézve jöttem rá, hogy Sirius forró csokit csinált. Belefújtam egy kicsit, hogy lehűljön, majd belekortyoltam, és azt hittem, ott maradok.
- Ezt hogy csináltad? - kérdeztem, miközben még egyet kortyoltam a meleg italból. - Ez állati finom.
- Tudod, megvan a tapasztalatom hozzá - dicsekedett, majd ő is belekortyolt az italba.
- Ugye tudod, hogy ezzel azt érted el, hogy sok ilyet kell csinálnod nekem.
- Ezt ki kell érdemelni.
- Most mivel érdemeltem ki? - érdeklődtem két korty között.
- Itt vagy - válaszolt Sirius mosolyogva, aztán a dohányzóasztalra tette az üres bögréjét. Az enyém még félig volt, komótosan kiittam a meleg ital minden cseppjét, majd elmosogattam őket.
- Na, jó, mit szeretnél vacsorára? - kérdeztem, miközben alaposabban körbenéztem a konyhában. A hűtő tényleg dugig volt, és az összes szekrényben találtam valami ehető dolgot.
- Téged - csókolt a nyakamba Sirius. Nem is hallottam, hogy mögém lépett.
- Jaj, előbb hadd csináljak valami vacsit, mert téged ismerve, nem bírod ki reggelig. Aztán ígérem, utána a tiéd vagyok.
- Ebben az esetben, nagyon hamar legyen kész az a vacsora - búgta a fülembe, ami rögtön lázba hozott. Ezek után nem csodáltam, hogy sajtos tésztát készítettem.
 
Vacsora után Sirius - ígéretemhez híven -, magáénak akart tudni, még a mosogatás közben is a derekam ölelgette és a nyakamat csókolgatta, és jó párszor meg kellett kapaszkodnom a pultban, nehogy összeessek, úgy remegtek a lábaim. Mert hát milyen egy pasi? Lelassít ahelyett, hogy segítene. Tipikus. Végül amikor megtöröltem a kezem, Sirius felkapott és felcipelt az emeletre. Soha nem akartam annyira együtt lenni valakivel, mint akkor vele. Belekezdtünk abba az egyértelmű dologba, amire már jó ideje mindketten tudatosan vágytunk és vártunk, és nem akartam, hogy ezúttal bármi megakadályozzon minket, így két csók között kivettem a telefonom a zsebemből, majd újabb két csók között ki is kapcsoltam, és az éjjeliszekrényre dobtam, majd újult erővel támadtuk le egymást Siriusszal. Mindenkinek kívánom azt az érzést, amikor végre teljesen egymáséi voltunk. Nem tudom leírni, pontosan mit éreztem, de annyi biztos, hogy azelőtt soha nem éltem át ilyen, és abban a pillanatban biztos voltam benne, hogy nem is akartam más oldalán ugyanezt érezni. Akkor tudatosult bennem, hogy beleszerettem Sirius Blackbe.
 
Órákkal később egymás karjaiban pihentünk. A szobában teljesen sötét volt, csak az ablakon beszűrődő holdfény világított meg minket. Boldog voltam, hogy megtettük. Tudtam, hogy Lily kitörése pár héttel azelőtt valami jel lehetett, hogy minden itt történjen meg először, na meg másodszor és harmadszor is.
- Min gondolkozol? - hallottam Sirius suttogó hangját.
- Azon, hogy valaki odafenn azt akarta, hogy itt történjen meg minden, ne otthon - bámultam a plafont, és hirtelen megjelent a szemem előtt két arc. Az a két arc, ami teljes mértékben hasonlított rám, és amit gyorsan elhessegettem, mert ha még pár másodpercig nézem őket, biztosan elsírom magam, azt pedig nem akartam. Teljesen hozzábújtam Siriushoz, minél közelebb akartam magamhoz érezni, ő pedig kitalálva a gondolataimat, még szorosabban húzott magához. Sokáig feküdtünk abban a pózban, majd hirtelen felindulásból megcsókoltam a nyakát. Ahogy visszatettem a fejem a vállára, rám nézett, majd feltornázta magát annyira, hogy fölém tudjon hajolni. Bal kezével a fejem mellett támaszkodott, a jobbal pedig kisöpört pár rakoncátlan tincset az arcomból. Többször is kinyitotta a száját, de egyszer se jött ki rajta hang, végül megcsókolt. Nem azzal a vágyakozó csókkal, hanem az örülök, hogy velem vagy csókjával. Vagyis nekem mindegy, hogy csókol meg, a lényeg, hogy megtegye. Miután elváltunk egymástól, újra kinyitotta a száját, de megint nem mondott semmit.
- Hé - szólalt meg nagy sokára, aztán nagy levegőt vett. - Szeretlek - suttogta, bennem pedig megállt a levegő. Nem hittem el, hogy egy olyan kaliberű pasi szeret. Még egy kérdésem volt hozzá, mielőtt én is színt vallok neki.
- Csak egy kérdés. Ez az a szeretlek, amikor örülsz, hogy veled vagyok, vagy a szerelmes vagyok beléd szeretlek? - kérdeztem én is suttogva, mire párom megsimogatta az arcom.
- Az utóbbi - suttogta újra, és valami reakcióra várt. Megsimogattam az arcát, magamhoz húztam, majd apró csókot adtam a szájára.
- Én is szeretlek - suttogtam, mire újabb csókot váltottunk.
Az este nem is lehetett volna ennél tökéletesebb.
 
Reggel az első, amit érzékeltem, az volt, hogy a pucér hátamon valami puha szalad végig. Első gondolatom az volt, hogy valami pók mászik rajtam, de amikor megéreztem a nyakamon egy leheletet, tudtam, hogy csak Sirius próbál felkelteni. Igen hatásos módszert használt, de csakazértsem mozdultam meg, nehogy abba merje hagyni a tevékenységet. Még úgy négyszer-ötször húzta végig az ajkait a gerincem mentén, amikor áttért a nyakam kényeztetésére.
- Kicsim, ideje felkelni - mondta, majd még a derekamon is végigsimított.
- Jó, mindjárt kelek - válaszoltam halkan, de csak megfordultam.
- Na gyere! Kihűl a reggeli - próbált elcsábítani, és majdnem be is jött neki.
- Tükörtojás? - kérdeztem mosolyogva, mire ő is felnevetett.
- Mi más lenne? - csókolt meg, aztán erőt gyűjtöttem a felkeléshez. Az első dolgom az volt, hogy magamra csavartam a takarót, majd megpróbáltam esés nélkül eljutni a bőröndömig, ami a szekrénysor előtt állt. Előhalásztam egy bugyit és a pizsamámat, mivel nem volt kedvem felöltözni, aztán behabzsoltuk azt a sokat említett tükörtojást. Hirtelen kedvem támadt fürödni egyet, aztán egy terv kezdett körvonalazódni a fejemben, és úgy döntöttem, meg is valósítom. Felszaladtam az emeletre, és miután kicsit rendbe szedtem magam a füriben, felvettem a bikinim. Ilyenkor áldottam az eszem, hogy a kétrészest hoztam el. Köntösben szaladtam vissza a földszintre, ami persze meg volt lazítva, hogy látni lehessen, alatta fürdőruha van. Sirius épp a telefonját nyomkodta, amikor leértem.
- Hé - simultam hozzá - nincs kedved fürödni egyet? - néztem rá csábosan.
- Nem igazán - válaszolt kis gondolkodás után.
- Kár - lazítottam meg a köntösöm övét. - Akkor kénytelen leszek egyedül fürödni - mondtam csalódottan, majd beléptem a medencés szobába, ahol a szemem sarkából láttam, hogy Sirius árgus szemekkel figyeli minden mozdulatom, így szexin lecsúsztattam a hátamról a köntöst, és beleléptem a vízbe. Sirius persze két perc múlva az egyik napágyon nézte, mit csinálok. - Biztos nem ugrasz be? - kérdeztem a derékig érő vízben.
- Biztos - válaszolt párom, mire beletörődő arcot vágtam.
- Pedig nagyon jó elfoglaltságot találtam ki - néztem rá szexin, a kezem pedig megindult a bikini felsőm madzagja felé, amit egy mozdulattal kioldottam, majd a bal kezemmel a melleimet takarva, jobb kezemmel Sirius lábai elé dobtam a felsőm, mire párom is megértette, mire akarok kilyukadni, vagyis rögtön ledobta a farmerját, és beugrott mellém. - Nocsak, mégis van kedved fürödni? - mosolyogtam rá, miközben elkapta a derekam.
- Mondtam már neked, hogy egy igazi boszorka vagy? - suttogta, majd a nyakamba csókolt.
- Mintha egyszer említetted volna - vallottam be, majd olyan dolog következett, amire életem végéig emlékezni fogok.
 
Este úgy döntöttünk, hogy inkább rendelünk valamit a közeli étteremből, és kívánságunkhoz híven fél óra múlva meg is érkezett a kaja, ami részemről cézár saláta volt, Sirius részéről pedig valami rántott hús sült krumplival. Vacsi után rögtön a fürdőbe siettem, hogy le tudjak normálisan is fürödni, szóval a telefonommal és egy törülközővel eltűntem az említett helységben. Épp a zuhany alatt álltam, és az éppen soron következő számot dúdoltam, amikor két kar átölelte a derekam, és ami a frászt hozta rám.
- Ha még egyszer ilyet csinálsz... - kezdtem a fenyegetésbe, amíg megfordultam Sirius karjai között, de nem tudtam folytatni, mert épp egy száj ragadt az enyémre.
- Akkor mit csinálsz? - érdeklődött párom.
- Ne kekeckedj velem! - mosolyogtam az arcába, aztán egy oda nem igazán illő dologba fogtunk bele, de nem bántuk meg.
 
Másnap délután végre kinn is körbenéztünk, elcsábítottam Siriust egy kis sétára. A ház mögötti tó nem volt túl nagy, mélységben is épp csak térdig érhetett, épp ezért merészkedtem rá. Áldottam az eszem, hogy lapos talpú csizmában léptem ki a házból. Sirius persze megpróbált visszatartani a jégről, de hát mi bajom lenne? Ha beszakad alattam, maximum megütöm magam és kész. Végül elkaptam a karját és magam mellé rántottam. Bosszankodva állt egy helyben, meg se mozdult, amíg újra meg nem rántottam a kezénél fogva. Elnevettem magam az idegességén, aztán megcsókoltam, neki pedig annyira jól esett, hogy fel is emelt közben. Csak az nem jutott eszébe, hogy amikor le akar tenni, nem teszem le a lábam, amíg ő azt hitte, igen, úgyhogy elterültünk a jégen.
- Jól vagy? - kapta rám a tekintetét Sirius, miközben végigtapogatta a fejem, amin muszáj volt nevetnem. Kis idő múlva ő is csatlakozott hozzám, úgyhogy végig nevettük a délutánt. 
Este egymást ölelgettük az ágyban, amikor Sirius halkan megszólalt.
- Még nem is adtam oda az ajándékod - tornázta fel magát mellőlem.
- De, már odaadtad - öleltem jobban magamhoz, de lefejtette magáról a karjaimat, és eltűnt a szoba másik felében. Úgy két perccel később jött vissza egy nagyobb, fekete tárggyal a kezében, amit nem tudtam azonosítani.
- Boldog karácsonyt. Szeretlek - adta oda azt a valamit, ami miatt kénytelen voltam felkapcsolni a lámpát az éjjeliszekrényen, amibe majdnem megvakultam. Érdeklődve bontottam fel a kartondobozt, amiben egy fekete CD tartó szerű dolog volt. Azt is kivettem, és tényleg CD tartó volt, de a súlyáról is meg lehetett mondani, hogy nem üresen kaptam, ezért kicipzáraztam, és teljesen elképedtem. Csak táncos DVD filmek voltak benne, köztük volt pár kedvencem is, és valahogy nem számítottam ilyesmire.
- Hát, nemhogy erre, még ajándékra sem számítottam. Köszönöm - hajoltam Siriushoz, aki csókot nyomott a számra. - Ugye tudod, hogy valamikor az összeset végig fogod nézni velem, megállás nélkül? - simogattam meg az arcát.
- Nem. Te meg fogod nézni, én meg melletted alszok - mondta el a pontos tervet, amin muszáj volt nevetnem.
- Szeretlek - mondtam, mire Sirius olyan csókot adott, hogy közönség előtt elpirultam volna.
- Én is téged, nem is tudod, mennyire - suttogta utána.
- Akkor mutasd meg - válaszoltam neki, a CD tartót az éjjeliszekrényre tettem, a lámpát lekapcsoltam, Sirius pedig nekem esett.
 
Kedd reggel pizsamában merészkedtem be a medencés szobába, miután eszembe jutott, hogy aznap haza kell utaznunk, habár nem volt hozzá kedvem. Olyan nyugis volt ez a pár nap kettesben, hogy nem akartam visszamenni a rohanó világba, inkább ott maradtam volna évekig. Sirius megérezhette, hogy nem akarok elmenni, mert mellettem termett, hátulról átölelte a derekam, és a fülembe suttogott.
- Majd jövünk máskor is.
- Szavadon foglak - válaszoltam, amíg megfordultam, majd csókot váltottunk.
- Viszont van még egy csomó időnk az indulásig, úgyhogy...
Nem arra gondolt, amire gondolom, hogy gondoltok. Mivel a medence szélén álltunk, erősen magához szorított, és elkezdett előre dőlni. Amikor rájöttem, mit akar, már nem tudtam megállítani, így nagyot csobbanva érkeztünk a medencébe. Amint felbukkantam, nagy levegőt vettem és mellkason ütöttem Siriust.
- Hülye! - ordítottam neki játékosan, mire meg akart csókolni, de inkább egy adag vizet küldtem az arcába. Ezek után pacsálóverseny indult közöttünk, aztán csak azt vettem észre, hogy már délután felé jár az idő. Kénytelenek voltunk kimászni a vízből, majd kölcsönösen megtöröltük a másikat, és amíg a hajunk száradt, össze is pakoltunk.
 
Otthon semmi nem változott távollétünk alatt, amint hazaértünk, rögtön el is mentem aludni, hogy még az esküvő előtt is pihenni tudjak egy kicsit. Sirius hazament éjjelre, reggel viszont már nálunk evett - gondolom, náluk nem volt kaja. Reggeli után kipakoltam a bőröndöm, Sirius pedig feltöltötte a laptopomra a fényképeket, amit a közös ajándékozás és az elmúlt pár nap alatt lövött el. Az ajándékozásnál a srácok elég fura arcokat vágtak, persze minket is beleértve, szinte nem is lett olyan kép, amikor mindenkinek jó az arcelrendezése, vagy valaki ne pislogott volna, kivéve az utolsó csapatképet, ahol mindenki valamilyen őrült fejet vágott. Rögtön ki is tettem háttérképnek. Aztán olyan képeket láttam, amiknek a létezéséről nem is tudtam, például még az első reggelen le vagyok kapva alvás közben, vagy amikor épp a jégen lépkedek. Mit ne mondjak, eléggé meglepődtem. Sőt, arról sem tudtam, hogy Siriusnál van a fényképezőgép, mondjuk mire számíthattam volna, ha karácsonyra kapta. Magyarázatra várva néztem páromra, aki csak annyit mondott:
- Csak próbálgattam a gépet.
- Aha. Pont rajtam?
- Nem volt más érdekes. Meg egyébként is, ha úgy álltál modellt Leah-nak, ahogy mesélte, ez - bökött az első reggel készült képre - nem is sokban különbözik.
Sőt, olyan képet még nem is láttam rólad.
- Minek kép, ha már úgyis mindent láttál? - kérdeztem, mire befogta a száját. Elvettem tőle a laptopot, majd beléptem egy rejtett mappába, ahova az ilyen jellegű képeimet tettem. - De ha már ennyire érdekel, tessék - fordítottam felé a gépet, és fél óra alatt nézte végig azt a pár képet, ami kicsit pikánsabb volt a többinél. A vége fele visszaadtam neki a gépet, és pakolgatni kezdtem a gardróbban. Percekkel később halk morgást hallottam a szobából. - Ne is próbáld átmásolni, mert le van védve - ordítottam be, mire olyan hangot hallottam, amikor gépel valaki. - Ne erőltesd magad, a jelszavam úgysem találod ki! - Negyed óra múlva Sirius is belátta, hogy igazam van, és úgy hagyta a képeket, ahogy voltak.
Délután pihentünk egyet, és kilencre mentünk Reával a városházára, ahol az esküvőt tartották. Rea már nagyon be volt sózva az esküvő miatt, alig tudtam lekötni a figyelmét. Hamar odaértünk, és Eva - Mady anyukája - már várt minket, hogy be tudjon kísérni abba a szobába, ahol át tudtunk öltözni. A hajunkat már otthon megcsináltam, mindkettőnké be volt göndörítve, Rea élvezte is a készülődést, viszont a ruhát még nem akartam ráadni, nehogy valami baleset történjen, így benéztünk Madyhez, aki még sminkelte magát. Köntösben ült az öltözőasztalka előtt, majd amikor meglátott a tükörben, integettem neki.
- Gyere csak - mosolygott, így beléptem a szobába, Rea pedig jött utánam. Mady ruhája egy vállfán lógott, ami egy szekrény ajtajára volt akasztva, és elképedtem annak láttán.
- Hogy vagy? - léptem Mady mellé, aki idegesen rám pillantott. - Baj van?
- Volt, de megoldottuk. Ideges vagyok. Nagyon ideges - nézett rám, aztán felkelt a székből, és a ruhája elé lépett.
- Nem lesz semmi gubanc - nyugtatgattam.
- Gondolkoztam a dolgokon, és arra jutottam, hogy mi van, ha Dylan csak a baba miatt akar elvenni? - tette a hasára a kezét.
- Figyelj - léptem elé. - Dylan választott, méghozzá téged és a babát. El is mehetett volna, vagy éppen nem kéri meg a kezed. De megtette, ami csakis azért történhetett meg, mert szeret téged.
- Gondolod?
- Tudom. Aztán öltözz fel nekem, nehogy késsen a menyasszony! - nevettem, majd kitereltem Reát a szobából és beléptünk a mienkbe.
 
Felvettük a ruháinkat, majd Brooke is megérkezett az anyukájával, így ő is átöltözött, majd a folyosóra léptem, hogy lemenjek Siriusért, aki velem fog bevonulni. Épp akkor értem le, amikor ő lépett be az ajtón, majd csókváltás után visszaindultunk Mady szobája felé, de út közben Sirius a falnak döntött.
- Ha nem egy esküvőn lennénk, már rég kiimádkoztalak volna a ruhádból.
- Nem kellett volna sokat könyörögnöd, tudod, hogy imádom, ha ki vagy öltözve - bújtam hozzá, vigyázva mindkettőnk ruhájára. - Szeretlek.
- Én is téged.
- Na de gyerekek! Ilyen helyen ez illetlenség! - hallottam egy nagyon ismerős hangot, és amint balra kaptam a fejem, megláttam Leah-t.
- Te hogyhogy itt? - kérdeztem érdeklődve.
- Én leszek a fényképész - mutatott a nyakában lógó gépre, mire furán néztem rá. - Volt valami gubanc, ezért Mady felhívott téged, hátha rá tudsz beszélni, hogy elvállaljam, vagy legalább a számom add meg, de nem lehetett téged elérni, ezért apádékat hívta, akik megadták az elérhetőségem és itt vagyok.
- Aha. Milyen képekre gondoltál?
- Lesz páros, egy össznépi, csak a koszorúslányok, csak a koszorúslányok párokkal, de ha szeretnétek, most is lövök egy képet.
- Jó - szólt bele Sirius, majd a homlokát az enyémhez döntötte, Leah pedig kattintott a géppel.
- Most csókold meg, de Samy ölelt át a nyakát, Sirius te meg a derekát - adta ki az utasítást barátném, mi pedig örömmel teljesítettük. Még ellőtt pár fotót, aztán benéztem Madyhez.
 
Unokatesóm immár teljesen felöltözte várta, hogy kiléphessen a szobából, ami úgy tíz perc múlva volt esedékes.
- Gyönyörű vagy! - pusziltam arcon, mire elnevette magát. - Dylan szerencsés ember. Na meg a pici is az lesz, amikor kibújik onnan - mutattam a hasára. - Erről jut eszembe, szeretnéd tudni a nemét?
- Igen - válaszolt, aztán még egyszer belenézett a tükörbe, és igazgatni kezdte a fátylát.
- Jó lesz az úgy - fogtam meg a kezeit, nehogy a végén elrontson magán valamit. Akkor lépett be apja az ajtón.
- Kész vagytok, lányok? - kérdezte, aztán megállt benne a levegő, amit jelzésnek vettem ahhoz, hogy lelépjek, így Gordont megkerülve kiléptem a folyosóra, majd lementem az elé a terem elé, amiben a szertartást tartottuk. Sirius és az ikrek ott vártak ránk, így bementem a terembe Brooke-ért, és kézen fogva sétáltunk ki a terem elé, majd becsuktuk az ajtót. Amint meghallottam Mady cipőjének kopogását, belekaroltam Siriusba, egymásra mosolyogtunk, kihúztuk magunkat, aztán kinyitottuk magunk előtt az ajtót, és szélesen mosolyogva lépkedtünk a padsorok között, majd az első sorban helyet foglaltunk. Minket az ikrek követtek, akik gyorsan végigjöttek az úton, majd Brooke jött egyedül, mint felvezető, majd Dylanre néztem, hogy lássam a reakcióját, amikor meglátja menyasszonyát. Hallottam Mady cipője kopogását, és Dylan álla majdnem leesett. Mosolyogva konstatáltam a reakciót, majd unokanővéremre néztem, aki megpuszilta apját, majd Dylan mellé lépett.
 
Először a polgári, majd a templomi szertartás volt terítéken, és tényleg minden másodpercre pontosan volt kitalálva, mert Sirius óráján figyeltük az időt, és az év utolsó tíz másodpercében csak annyit lehetett hallani a pap szájából, hogy:
- Akkor férjjé és feleséggé nyilvánítalak titeket. Csókold meg a menyasszony!
És pontban éjfélkor elcsattant az a bizonyos csók, amit tapsviharral fogadtunk.
A csók után elkészültek a fotók, amiket Leah mondott, aztán Mady és Dylan hazasiettek, mondván, hogy a kismamának pihennie kell. 
 
 
Következő hétfőn az első nap volt a suliban az újévhez képest, és mázlimra mindent be tudtam pótolni abban a két napban, amin teljesen unatkoztam... volna, ha nincs ott Sirius. Minden esetre - mert Lilyvel nem találkoztam és nem is nagyon érintkeztem az ajándékosztás óta - Lily a nyakamba ugrott, majd idegesen követelte az élménybeszámolót, mikor megjelent Leah is. Elmeséltem nekik, hogy milyen szép a ház, de Lily unta a rizsát, úgyhogy közbeszólt.
- De lefeküdtél vele?
- Milyen kérdés ez, Lily? - nézett rá Leah, aztán rám fordította a tekintetét. - Halljuk!
- Ezt én is kérdezhetném tőletek! - váltogattam a pillantásom két barátnőm között, mire Lily elvörösödött, Leah meg válaszolni akart, de nem engedtem neki. - Tőled csak azért nem kérdezem, mert tudom, hogy megtörtént - mire Leah feje is paradicsomszínűre változott, de Lily felbátorodva újra nekem esett.
- Mondd már el!
- Nem.
- Nem? - kérdezték egyszerre, döbbenten nézve rám.
- Nem feküdtem le vele. Én - mutattam magamra nyomatékosítva - szeretkeztem Sirius Blackkel - mondtam végül, majd otthagytam őket a mosdóban.
 
 

A mappában található képek előnézete Mit hozhat még a sors?

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>