Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

1.2 fejezet

 Reggel kómás fejjel ébredtem. Kicsusszantam az ágyból és kisebb balesetekkel kijutottam a nappaliba. Akkor néztem rá az órára, ami fél kettőt mutatott.

- Hűha - motyogtam magamnak, majd észrevettem a laptopon egy üzenetet.
 
"Samy! Csak felébredtél! :D Találd fel magad, amíg nem vagyok itthon! Egyél is! A hűtőben biztos találsz valamit, de amiről nem tudod mi, ne nyúlj hozzá! Háromra jövök haza, aztán megyünk a terembe! Érezd jól magad! Rea"
 
Konyha, hűtő, ebéd - fogtam fel, majd át is csoszogtam a szoba másik felébe és kinyitottam a hűtőajtót. Hogy is szólt az utasítás? Amiről nem tudom, mi, ne nyúljak hozzá. Az igazat megvallva, nem vagyok egy profi szakács, nem tudom megkülönböztetni a kakukkfüvet a lestyántól, de az áruházban azért ki tudok igazodni, ahogy a saját hűtőmben is. Itt viszont egy dolgot ismertem fel - a tojástartót. Azonnal ki is vettem, és döntöttem a menüről, azaz a rántottáról. Szerencsére nem volt kupi a konyhában, így viszonylag hamar meg is találtam az elkészítéshez szükséges eszközöket. Azt azonban illik tudni rólam, hogy utálom a csöndet, márpedig most az volt. Bementem a nappaliba és bekapcsoltam a laptopot. Amíg felállt, a fürdőben lévő nesszeszeremből előástam egy hajgumit, mert a másik dolog, amit utálok, hogy ha főzés közben ki van engedve a hajam - az meg még rosszabb, amikor a vacsorában is találok belőle. A nappaliba visszaérve a gép már működőképes volt, így be is kapcsoltam az internetet. Zenehallgatás révén felléptem a YouTube-ra, ahol Rea be volt jelentkezve. Megfordult a fejemben, hogy belépek a saját fiókomba és saját listát hallgatok, de mivel érdekelt a koreai zene és otthon nem hallgatok, kivéve a srácokat, de az ő zenéiket Rea küldi át nekem, általában azért, hogy véleményt mondjak. Rövidre fogva, nem ismerek már koreai zenét, mint a banda. Így húgom lejátszási listájára kapcsoltam, és máris szólni kezdett a zene. A mi bandánk számai voltak elöl, úgyhogy azokat eltekertem, de még így is maradt vagy háromszáz szám a listán. Jó ütemű zenére kezdtem neki a főzésnek, ami seperc alatt készen lett, így leültem a laptop elé, és figyeltem a klipeket.
" I think I'm ugly and nobody wants to love me" - énekelte egy lánybanda. Rájuk gugliztam, és legszívesebben kikértem volna magamnak. Hogy miért? Mert ha minden lány olyan csúnya lenne, mint ők, a plasztikai sebész szakma azon nyomban kihalna.
Szóval, igen, szórakoztam, és amire felkaptam a fejem, az az volt, hogy Rea belépett az ajtón.
- Szia - köszönt, miután levette a cipőjét és ledobta a táskáját a kanapéra.
- Szia - üdvözöltem én is.
- Mi jót csinálsz? - kérdezte rögtön, miközben turkált az említett táskában.
- Csak zenét hallgattam. Gondoltam, ha már itt vagyok, megismerem a zenét.
- Hm, jó ötlet. Ha lesz egy kis időnk, én is mutatok pár dolgot. Na, de elkészülsz? Indulnunk kéne.
- Persze - bólintottam és felhangosítottam a zenét, majd előkaptam a bőröndömből egy tréningnacit és egy belebújós pulcsit, meg még pár kelléket, és alig tíz perc alatt menetkész állapotba hoztam magam. - Mehetünk! - szóltam húgomra, aki rám mosolygott és kikapcsolta a laptopot.
- Akkor menjünk.
 
Bepattantunk az autóba, ahol - csak úgy, mint én - Rea azonnal bekapcsolta a rádiót. Alig tíz perce autóztunk, amikor megint azt a számot hallottam meg, amiben a lányok arról énekelnek, milyen csúnyák. A refrént, mivel angol volt, velük énekeltem, Reával egyetemben.
- Honnan ismered ezt a számot? - kérdezte, közben mereven nézett az útra.
- Mielőtt hazaértél, meghallgattam. És rákerestem a bandára. Azok a lányok nem is csúnyák!
- Hát, igen. És, nem vettél észre mást is? - érdeklődött.
- Nem - ráztam meg a fejem. - Miért?
- Ha este hazaérünk, megmutatom - tett ígéretet, majd mosolyogva elfordult.
- Hogy ment a suli?
- Pár hét múlva zh, úgyhogy tanulhatok, mint az állat.
- Mikor végzel?
- Jövőre. Még van egy évem.
- Aha. Nem kell parázni az ilyen dolgoktól.
- Márpedig én félek a diplomázástól.
- Én jól szórakoztam, amikor diplomáztam - vontam fel a vállam.
- Mert te végig táncoltad a fősulit. Én meg itt szenvedek.
- Mit is tanulsz?
- Kommunikációt.
- És mi leszel, ha nagy leszel?
- Marketinges.
- Az jó.
- Ja. Kijöttök a diplomaosztómra?
- Hát, nem tudom. Ti sem jöttetek az enyémre.
- Igaz. Miért is nem?
- Azt nem tudom.
- Minden esetre, volt ott azért meglepetés.
- Hát, igen. Ne tudd meg, hogy meglepődtem!
- Ha most otthon tanulnék, és Mir tök hirtelen megjelenne a diplomaosztómon, szerintem sírógörcsöt kapnék.
- Azt azért nem, de meglepődtem, amikor Sirius megjelent. Azóta sem tudom, hogy jutott eszébe, amikor neki vizsgaidőszaka volt.
- Akkor már a menyasszonya voltál, nem?
- De. Miért?
- Á, csak belegondoltam, milyen jó lehet úgy diplomázni, hogy tudod, áll melletted valaki.
- Miért? Te nem úgy fogsz?
- De az mégis más, ha menyasszony vagy.
- Vagyis férjhez akarsz menni?
- Most leszünk három éve együtt. Igazat mondva, kicsit félek.
- Mégis mitől?
- Tudod, Mir hány gyönyörű lánnyal dolgozik együtt? És ha eszébe jut, hogy ő mégis egy itteni lányt akar elvenni? Engem meg otthagy?
- És azt tudod, hogy mi Siriusszal nyolcezer kilométeres távolságban éltünk két évig? És mégis elvett, pedig aztán Londonban is voltak aztán jó csajok.
- Talált is magának, és megcsalt téged.
- Nem csalt meg. De ez lényegtelen. Mir egy sztár, szerinted lenne ideje megcsalni téged? Ráadásul ő nem az a hűtlen típus, szóval nem tudom, mitől parázol.
- Ez igaz. De akkor is zavar!
- Mert az eljegyzés után nem történhet megcsalás, vagy mi?
- De. De akkor már legalább tudom, hogy komolyan gondolja.
 
Így elbeszélgetve az időt, hamar odaértünk az edzőteremhez. A srácok már vártak ránk, Mir apró puszival köszöntötte Reát, majd nekiálltunk a munkának. Rea ismét a sarokban tanult, amíg én a srácokat szadiztam, bár, egyszer láttam egy videót, ahol a főnökük tanít meg nekik egy koreográfiát. Az tényleg szadizás, ez ahhoz képest egy laza kirándulás. Újfent éjfélkor indultunk vissza, bár annyi különbséggel, hogy SeungHo vezetett - mert kedve volt hozzá -, Mir és Rea pedig a hátsó ülésen foglaltak helyet. Sokat beszélgettünk közben, úgyhogy a hangulatra nem volt panasz hazafelé. Otthon aztán Rea, ígéretéhez híven, bekapcsolta a laptopot, és maga mellé hívott.
- Ez az egyik lány abból a bandából, tudod - mutatott egy képet.
- Igen.
- Nem tűnik ismerősnek? - kérdezte, de hosszas kémlelés után sem láttam semmit, így nemlegesen megráztam a fejem. - Ő Thunder nővére.
- Hogy kinek a mije? - esett le az állam, majd Rea keresett egy olyan képet, ahol együtt szerepelnek. - Így, egymás mellett tényleg hasonlítanak. Nem is tudtam, hogy van egy nővére.
- Kettő is van, de csak Dara híres. De mutatok mást is - pötyögött újra a gépen, majd ismét egy lány arca nagyítódott fel a képernyőn. - Ő sem ismerős? - kérdezte újra. Nézegettem ezt a lányt is, de egy idő után feladtam.
- Na jó, ő kinek a kije?
- Mir nővére.
- Ő a tesója? - néztem a gyönyörű csajra újra. Nem azért, Mir is helyes, de ez a lány tényleg gyönyörű. - Hűha.
- Várj, van róluk egy cuki képem - lépett be a saját mappájába a képekhez, majd megmutatott egy képet, ahol Mir egy babát tart, a tesója pedig a háta mögött pózol.
- Ez tényleg aranyos!
- Még szép, mert én csináltam!
- Egóóó. Várj csak... Miért van Mir nővéréről kép a neten?
- Mert színésznő.
- Itt mindenkinek van valamilyen hírességgel rokoni kapcsolata?
- Nem, csak nekik.
- De azt mondtad, mutatsz egy-két dolgot.
- Olyan videók, amikben szerepelnek a fiúk. Ja, és ebben a mappában - mutatott az egérrel egy XD című mappára - olyan videók vannak, amiken szét fogod röhögni az agyad - magyarázott, majd belépett. - Ezt mondjuk nem kell, mert nem vicces, csak ez egy olyan show, amiben szerepeltek, de a többit nyugodtan.
- Az összes show-juk megvan a laptopodon?
- És a fotózásaikon készült összes kép, a rádiós fellépéseik, az interjúik, na de persze ezeknek a fele a wincsiken vannak, amik benn vannak a tanulószobámban, valahol az íróasztal környékén.
- És most mondja azt nekem valaki, hogy nem te vagy a legnagyobb rajongójuk.
- Hát, így van.
- Te. Meg tudod mutatni a főnöküket? Mert igazából fogalmam sincs, kit helyettesítek.
- Ó. Megmutatnám, de az igazság az, hogy amint meglátnád, kiszeretnél Siriusból.
- Most miattad sokkal jobban érdekel - nevettem fel, Rea pedig elkezdett pötyögni a billentyűzeten.
- Kezdjük egy régebbi fotójával, oké? - nagyított ki egy képet, amin kigombolt zakóban lévő pasi pózolt, de az arcát nem lehetett látni.
- Ennyi?
- Ez az első szint.
- Első szint?
- Amikor először meglátod. A második, amikor meglátod a mostani testfelépítését - nagyított fel egy újabb képet, amin már félig lehet látni a főnök arcát is, na de a felsőtestétől annyira ledermedsz, hogy az arca nem is érdekel. - A harmadik szint az arca, amikor mosolyog. - És már ott is volt a kép. A szám magától elmosolyodott annak a mosolynak a láttán. Rea figyelte a reakciómat, majd fellépett a netre. - Négyes szint, amikor táncolni látod - mondta Rea, majd mutatott egy videoklipet. Mit ne mondjak, olyan erőteljes csípőmozgást nem sokszor láttam a pályafutásom során. - És végül az ötös szint, amikor meghallgatod ezt a számát. Csak most, csak neked az angol verziót mutatom, hogy meg is értsd. - És már szólt is a zene. Szinte végig leesett állal hallgattam a kissé perverz szöveget, de irtóra tetszett, ahogy a ritmus is. -  Na, mit szólsz hozzá?
- Csak annyit, hogy remélem, találkozok vele valaha.
- Ígérem, hogy fogsz.
- Tényleg? Mikor?
- Majd elintézem. Egyébként most katona.
- Hogyhogy?
- Itt minden pasinak be kell vonulnia két évre harminc éves koruk előtt.
- Nem is rossz ötlet. Angliában is bevezethetnék.
- Ott felesleges lenne. Itt viszont akármikor kirobbanhat egy háború.
- Szóval a srácoknak is be kell majd vonulniuk.
- Igen. De az még soká lesz.
- Annyit mondj meg, hogy mi a neve?
- Rain.
- Hát, ha rám esne, nem zavarna.
- Igen. A fanok legtöbbje, miután meghallgatták ezt a számot, azt mondták, spontán teherbe estek.
- Egészségükre. És mást nem csinál? Mármint, ilyen testtel...
- Dehogynem. Színész és modell is.
- Nem csodálom.
- Hát igen. Egyébként egy film miatt lett így kigyúrva, és nem fogod kitalálni, ki szerepel még abban a filmben.
- Nem is próbálkozok vele, csak mondd meg.
- Joon.
- He?
- Majd azt is megmutatom.
 

A mappában található képek előnézete Love Escort

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>